Mosquito Magnet Pioneer

Mosquito Magnet vähentää tehokkaasti hyttysten ja muiden verta imevien hyönteisten määrää. Hyttysansa alkaa pyydystää hyttysiä ja mäkäräisiä heti käynnistyksen jälkeen ja tuottaa havaittavia tuloksia jo muutamassa päivässä.

Mosquito Magnet Pioneer tuotekuva.

Mosquito Magnet Pioneer

Mosquito Magnet Pioneer on pysyvä ratkaisu koti- tai mökkipihan hyttysongelmaan, kun käytössä on verkkovirtaa tai omaa sähköntuotantoa aurinkosähkön ja laadukkaan siniaaltoinvertterin avulla. Lue lisää virrankulutuksesta ja mökkisähköjärjestelmän vaatimuksista.

Pakkauksessa on mukana 230 V / 12 V AC/AC-muuntaja 15 m johdolla ja johdon maakiinnittimet, sekä paineensäädin ja kaasuletku valmiiksi laitteeseen asennettuna.

Nestekaasupullo (11 kg) on vaihdettava noin 21 päivän välein. Nestekaasupullo on hankittava erikseen.

Laitteen pyydystystehoa voi lisätä lisätarvikkeena myytävän R-Octenol-tehosteaineen avulla. Tehosteainekapseli vaihdetaan 21 päivän välein, kuten 11 kg nestekaasupullokin.

Pioneer-mallin verkon vetoisuus on noin 30 000 hyttystä. Verkko kannattaa tyhjentää, kun se on puolillaan. Aluksi verkkoa pitää tyhjentää tiheämpään, mutta hyttyskannan kuihtuessa käytön myötä verkon tyhjennysväli pitenee.

Huom! Älä käytä hyttysmyrkkyä verkossa oleviin eläviin hyttysiin, koska myrkyn haju vähentää saalista jatkossa. Kun verkon asettaa auringonpaisteeseen muutamaksi tunniksi, vielä elossa olevat hyttyset kuivuvat ja kuolevat. Tällä välin käyttöä voi jatkaa vaihtoverkolla, joka myydään erikseen.

Huom! Nykyiset Mosquito Magnet -hyttysansat eivät vaadi pikapuhdistusta puhdistuspatruunalla, eikä niissä ole pikapuhdistukseen tarvittavaa adapteria.

Laitteella on vuoden takuu.

Ominaisuudet

Toimintaperiaate
Houkuttelee hyttysiä toimimalla kuten ihminen, eli tuottamalla hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta. Lisätarvikkeena myytävä R-Octenol-tehosteaine vahvistaa hiilidioksidin vaikutusta.

Toimii verkkovirralla
Vaatii toimiakseen verkkovirtaa tai omaa sähköntuotantoa aurinkosähkön ja laadukkaan siniaaltoinvertterin avulla. Lisää virrankulutuksesta ja mökkisähköjärjestelmän vaatimuksista. Mukana 230 V / 12 V AC/AC-muuntaja 15 m johdolla ja johdon maakiinnittimet.

Ylläpito
Vaihda nestekaasupullo (11 kg) (ja R-Octenol-kapseli) 21 päivän välein. Tyhjennä verkko, kun se on puolillaan. 

Tekniset tiedot

  • Helppo käyttää
  • Käynnistyy nopeasti
  • Mukana yksi verkko, 230 V / 12 V AC/AC-muuntaja 15 m johdolla ja johdon maakiinnittimet
  • Mukana paineensäädin ja kaasuletku laitteeseen asennettuna (ei vaadi työkaluja käyttöönotossa)
  • Verkon vetoisuus n. 30 000 hyttystä
  • Vaatii toimiakseen verkkovirtaa ja nestekaasua
  • Matalajänniteinen liitäntäjohto, mukana maakiinnittimet
  • Nestekaasupullo hankittava erikseen
  • Lisätarvike R-Octenol-tehosteaine hankittava erikseen
Katso miten Mosquito Magnet -hyttysansa toimii