Mosquito Magnet Executive

Mosquito Magnet Executive on ratkaisu hyttysongelmaan, kun verkkovirtaa ei ole helposti saatavilla. Se toimii erinomaisesti myös isommilla alueilla, kuten suurilla pihoilla, lomakohteissa ja golfkentillä, tai kun haluat pidemmän verkontyhjennysvälin.

Mosquito Magnet Executive tuotekuva.

Mosquito Magnet Executive

Mosquito Magnet vähentää tehokkaasti hyttysten ja muiden verta imevien hyönteisten määrää. Hyttysansa alkaa pyydystää hyttysiä ja mäkäräisiä heti käynnistyksen jälkeen ja tuottaa havaittavia tuloksia jo muutamassa päivässä.

Laite käynnistyy napin painalluksella ja sitä on helppo käyttää. Executive käynnistetään akulla, minkä jälkeen se luo tarvitsemansa sähkövirran lämmöstä.

Nestekaasupullo (11 kg) on vaihdettava noin 21 päivän välein. Nestekaasupullo hankitaan erikseen. 

Ansan pyydystystehoa voi lisätä lisätarvikkeena myytävän R-Octenol-tehosteaineen avulla. Tehosteainekapseli vaihdetaan 21 päivän välein, kuten 11 kg nestekaasupullokin.

Executiven kova verkko on suunniteltu niin, että se takaa parhaan mahdollisen ilmavirtauksen. Verkkoon mahtuu 60 000–80 000 hyttystä, joten verkon tyhjentämisväli on pidempi. Verkko kannattaa tyhjentää, kun se on puolillaan.

Huom! Älä käytä verkossa oleviin eläviin hyttysiin hyönteismyrkkyä, sillä myrkyn haju vähentää saalista jatkossa. Kun verkon asettaa auringonpaisteeseen muutamaksi tunniksi, hyttyset kuivuvat ja kuolevat. Tällä välin käyttöä voi jatkaa vaihtoverkolla, joka myydään erikseen.

Huom! Nykyiset Mosquito Magnet -hyttysansat eivät vaadi pikapuhdistusta puhdistuspatruunalla, eikä niissä ole pikapuhdistukseen tarvittavaa adapteria.

Laitteella on vuoden takuu.

Ominaisuudet

Toimintaperiaate
Houkuttelee hyttysiä toimimalla kuten ihminen, eli tuottamalla hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta. R-Octenol-tehosteaine vahvistaa hiilidioksidin vaikutusta.

Toimii itsenäisesti
Katalysoi nestekaasun hiilidioksidiksi (nestekaasu hankitaan erikseen). Käynnistys akulla.

Ylläpito
Vaihda nestekaasupullo (11 kg) (ja R-Octenol-kapseli) 21 päivän välein. Tyhjennä verkko, kun se on puolillaan. Lataa akku kauden alussa.

Tekniset tiedot

  • Smart Technology ‑toiminnot
  • Helppokäyttöinen – käynnistyy napin painalluksella
  • Selkeä LCD-näyttö laitteen toimintavaiheen tarkistamiseen
  • Käynnistetään akulla, minkä jälkeen luo tarvitsemansa sähkövirran
  • Akku ladattava ennen ensimmäistä käyttöä
  • Verkon vetoisuus 60 000–80 000 hyttystä
  • Mukana 1 verkko, akku ja latauslaite
  • Vaatii toimiakseen nestekaasua
  • Nestekaasupullo hankittava erikseen
  • Lisätarvike R-Octenol-tehosteaine hankittava erikseen
Katso miten Mosquito Magnet -hyttysansa toimii