Hyttysansa on grillimestarin luottopakki

Kesä kutsuu grillin äärelle. Mosquito Magnet -hyttysansa varmistaa, että voit vahtia tiriseviä herkkuja ilman hyttysten kiusaa.

Grillaus kuuluu Suomen kesään kuin vihta saunaan. Grillin vahtiminen on suorastaan pyhä vastuutehtävä, jota hoitaessa ei kaipaa häiriötekijöitä. Kylmä juoma sihahtaa auki ja grillipihdit ovat käden ulottuvilla, grillissä tirisee se tämän kesän täydellinen – siinä on ihmisen hyvä olla.

Ikävä kyllä moni tunnistaa ongelman, joka rikkoo kesäpihan tunnelman – nimittäin itikat. Viimeistään illan hämärtyessä, kun hiillos hohkaa täydellisenä ja iltapalamakkaran voi melkein maistaa kielellään, itikat valtaavat viilenevän pihapiirin.

Vältä grillipaikan kuokkavieraat

Onneksi pisteliäiltä kuokkavierailta voi myös välttyä kokonaan. Fiksu grillimestari laittaa Mosquito Magnet -hyttysansan pöhisemään pihan perälle ajoissa ennen pahinta hyttyskautta. Hyttysansa houkuttelee luokseen ja pyydystää verta imeviä hyönteisiä, joten saat keskittyä rauhassa olennaiseen.

Hyttysansa todella toimii

Mosquito Magnet -hyttysansa kannattaa sijoittaa tasaiselle paikalle, lähelle hyttysten kehittymis- ja lepopaikkoja. Hyvä paikka on esimerkiksi pensasaidan vieressä tai pihan ja metsikön rajalla. Sijoita ansa vähintään 10 metrin päähän ihmisten oleskelualueista, jotta hyttyset löytävät sen ennen kuin ne aistivat pihalla olevat ihmiset.

Hyttysansa houkuttelee hyttysiä, mäkäräisiä ja muita verta imeviä hyönteisiä luokseen jäljittelemällä ihmistä. Ansa muuntaa nestekaasun hiilidioksidiksi, lämmöksi ja kosteudeksi, jotka ovat juuri sitä mitä verenimijät etsivät. Voit käyttää myös hiilidioksidin vaikutusta vahvistavaa R-Octenol-tehosteainetta, jolloin saat parhaan tehon irti ansastasi.

Kun aloitat käytön, kannattaa hyttysansan verkko vaihtaa usein, ettei se täyty. Huomaat pihapiirin hyttyskannan vähenemisen siitä, että verkkoa tarvitsee vaihtaa yhä harvemmin.

Grillikesä ilman hyttysiä – vuodesta toiseen

Kuten laadukas grillikin, Mosquito Magnet toimii luotettavasti vuodesta toiseen. Hyttysansa aloittaa hyttysten pyydystämisen välittömästi käynnistyksen jälkeen ja vähentää hyttysten määrää tehokkaasti. Tulokset huomaat jo muutamassa päivässä ja myöhemmin kesällä et edes muista, että pihallasi oli joskus hyttysiä.

Oikein huollettuna ja säilytettynä Mosquito Magnet on joka kesän luottokaveri, joka pitää verenimijät poissa pihapiiristä kuin huomaamatta. Saat siis keskittyä grillin tirinään ja syömiseen ilman hyttysiä.

Mosquito Magnet Pioneer on ratkaisu koti- tai mökkipihan hyttysongelmaan, kun käytössä on verkkovirtaa tai omaa sähköntuotantoa. Mukana on 15 metrin virtajohto ja muuntaja.

Mosquito Magnet Executive sopii erinomaisesti käytettäväksi suurilla pihoilla, lomakohteissa, golfkentillä sekä kohteissa, joissa verkkovirtaa ei ole saatavilla.