alt=""

Kesä tulee, oletko valmis?

Näin varustaudut Suomen suveen ja kutsumattomiin kesävieraisiin.

Kesä on monien suomalaisten mielestä paras vuodenaika, eikä ihme! On valoa, lämpöä ja usein myös enemmän vapaa-aikaa. Näin kesän kynnyksellä aurinko houkuttelee pihalle touhuamaan – oli sitten kyseessä nikkarointi, puutarhan hoito tai pihapelit perheen kesken, lyhyt, lämmin vuodenaika halutaan viettää ulkona. Valitettavasti lämpimien ilmojen siivittämänä pihaan pelmahtaa usein myös kutsumattomia vieraita – eikä nyt puhuta naapureista tai kaukaisista sukulaisista, vaan hyttysistä.

Vankkumattomimmankin kesäihmisen selkäranka taipuu, kun hyttyset tai mäkäräiset nousevat taivaalle mustina pilvinä. Kesäpuuhista katoaa nautinto yllättävän nopeasti mäkäräisiä paetessa, eikä terassilla viitsi istua hyttysten syötävänä. Sääli olisi kuitenkin viettää paras aika vuodesta neljän seinän sisässä. Mikä siis neuvoksi?

alt=""

Kesäpiha ilman hyttysiä

Mosquito Magnet® -hyttysansan ansiosta pihalla on mahdollisuus viettää aikaa ilman hyttysten kiusaa. Hyttysansa vähentää tehokkaasti hyttysten, mäkäräisten ja muiden verta imevien hyönteisten määrää koti- ja mökkipihalla. Laite aloittaa hyttysten pyynnin välittömästi käynnistyksen jälkeen, ja se tuottaa havaittavia tuloksia jo muutamassa päivässä.

Mosquito Magnet on mainio ratkaisu kaikille pihalla viihtyville kesäihmisille ja niille, joka haluavat satsata kotinsa ja mökkinsä viihtyvyyteen. Kun hyttysansan ottaa käyttöön heti hyttyskauden alussa, saa nauttia kesästä ilman hyttysiä.

Miten hyttysansa toimii?

Hyttysansa houkuttelee hyttysiä jäljittelemällä ihmistä. Se vapauttaa ilmaan tasaisena virtana hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta, jolloin naarashyttynen suunnistaa kohti ansaa veriaterian toivossa. Hyttyset imeytyvät laitteen läheltä sisällä olevaan verkkoon ja näin myös uusien hyttysten syntyminen vähenee. Kun Mosquito Magnet pitää hyttyset poissa pihalta, voivat kaikki muut keskittyä olennaiseen: nauttimaan Suomen kesästä juuri haluamallaan tavalla.