Kesä tulee, oletko valmis?

Näin varustaudut Suomen suveen ja kutsumattomiin kesävieraisiin.

Kesä on monien suomalaisten mielestä paras vuodenaika, eikä ihme! On valoa, lämpöä ja usein myös enemmän vapaa-aikaa – kiitos kesälomien. Näin kesän kynnyksellä suomalaiset aloittavat oikean työn touhun suven saapumista varten: kesämökit pistetään kuntoon talven jäljiltä, kotipiha ja puutarha käännetään ympäri, grilli putsataan, pihakalusteet puunataan, jääkaappiin varataan kylmää juomaa ja riippukeinu viritetään lepovalmiuteen paraatipaikalle. Mutta lämpimien ilmojen siivittämänä pihaan pelmahtaa usein myös kutsumattomia vieraita – eikä nyt puhuta naapureista tai kaukaisista sukulaisista, vaan hyttysistä.

Oli miten vankkumaton kesäihminen hyvänsä, kunnon hyttyspilven sattuessa kohdalle vahvinkin selkäranka taipuu. Grillailusta, pihapeleistä, puutarhanhoidosta ja muista kesäpuuhista katoaa nautinto yllättävän nopeasti hyttysten ravintona ollessa. Sääli olisi kuitenkin viettää paras aika vuodesta neljän seinän sisässä. Mikä siis neuvoksi?

Kesäpiha ilman hyttysiä

Pihalla on mahdollisuus viettää aikaa ilman hyttysten kiusaa Mosquito Magnet® -hyttysansan avulla. Hyttysansa vähentää tehokkaasti hyttysten, mäkäräisten ja muiden verta imevien hyönteisten määrää koti- ja mökkipihalla. Laite aloittaa hyttysten pyynnin välittömästi käynnistyksen jälkeen, ja se tuottaa havaittavia tuloksia jo muutamassa päivässä.

Mosquito Magnet on mainio ratkaisu kaikille pihalla viihtyville kesäihmisille ja niille, joka haluat satsata kotinsa ja mökkinsä viihtyvyyteen. Kun hyttysansan ottaa käyttöön heti hyttyskauden alussa, saa nauttia pidempään rauhallisesta kesästä.

Miten hyttysansa toimii?

Hyttysansa houkuttelee hyttysiä jäljittelemällä ihmistä. Se vapauttaa ilmaan tasaisena virtana hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta, jolloin naarashyttynen suunnistaa kohti ansaa veriaterian toivossa. Hyttyset imeytyvät laitteen läheltä sisällä olevaan verkkoon ja näin myös uusien hyttysten syntyminen vähenee. Kun Mosquito Magnet pitää hyttyset poissa pihalta, voivat kaikki muut keskittyä olennaiseen: nauttimaan Suomen kesästä juuri haluamallaan tavalla.